alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder

Glad fyrværkeri blomstrede i Afrika

Tid: 2020-01-02 Hits: 30

Som repræsentant for Kinas fyrværkeriindustri tog Happy Fireworks til Marokko for at deltage i China Trade Week i december 2019. I Casablanca viste Happy Fireworks den høje kvalitet af fyrværkeri til afrikanske kunder og introducerede charmen ved fyrværkeri til repræsentanter for kinesiske ambassade i Marokko.

Formålet med Kinas handelsuge i Marokko er at fremme det økonomiske samarbejde mellem Kina og 'One Belt And One Road'-lande. Messen dækkede tusindvis af kvadratmeter og involverede snesevis af industrier. På den messe viste Happy Fireworks charmen ved Liuyang fyrværkeri til det afrikanske folk, næsten 100 slags produkter er blevet rost af afrikanske kunder.

非洲图片1

Jingning, kommerciel rådgiver for den kinesiske ambassade i Marokko, kom også til standen til Happy Fireworks. Han opfordrede os til at gøre en indsats for at udvide det marokkanske marked og lade det kinesiske højkvalitetsfyrværkeri blomstre på Afrikas himmel. På den Hunan-afrikanske internationale produktionssamarbejdskonference diskuterede de relevante ledere af den marokkanske virksomhedsforening og andre organisationer samarbejde med liuyang fyrværkeri virksomheder og roste produkter fra Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4